top of page

Završen 1. "Devetka Cup"


[DEVETKA CUP]

Nedavno završeni turnir "Devetka Cup" još jednom je pokazao kako je nogometna strast među mlađim uzrastima i dalje živa i prisutna. Turnir je okupio brojne talentirane ekipe koje su dale sve od sebe kako bi ostvarile što bolji plasman i ponijele kući prestižne titule.

Limači

U kategoriji limača, NK Devetka je dokazala svoju superiornost i osvojila prvo mjesto. Na drugom mjestu našla se ekipa ŠN Maksimir, koja je također pokazala izvanredne vještine i borbenost kroz cijeli turnir. Treće mjesto zauzeo je Studentski grad, ekipa koja je iznenadila mnoge svojom igrom i zalaganjem.


Plasman limača:

1. mjesto: NK Devetka

2. mjesto: SN Maksimir

3. mjesto: Studentski grad


Najbolji igrač: Marino Sučić( NK Devetka)


Najbolji strijelac: Franko Mlinarić( ST. Grad)


Najbolji golman: Kristian VujicaZagići

U kategoriji zagića, NK Devetka je ponovno dominirala i zasluženo osvojila prvo mjesto. Njihov kontinuitet u kvaliteti igre jasno je vidljiv i u ovoj kategoriji. Drugo mjesto pripalo je ekipi Ajmo Žuti, koja je pokazala zavidnu razinu igre i borbenosti. Na trećem mjestu našao se NK Maksimir, ekipa koja je svojim nastupom potvrdila svoju kvalitetu.


Plasman zagića:

1. mjesto: NK Devetka

2. mjesto: Ajmo Žuti

3. mjesto: NK Maksimir


Najbolji igrač: Anton Valić(NK Maksimir)


Najbolji Strijelac: Marko Lovrenović(NK Devetka)


Najbolji golman: Tomislav Đerić( Ajmo Zuti)"Devetka Cup" je još jednom potvrdio svoj status važnog turnira za mlade nogometaše, a atmosfera je bila ispunjena sportskim duhom i fair playom. Turnir je pružio mladim talentima priliku da pokažu svoje vještine, steknu nova iskustva i druže se s vršnjacima iz drugih klubova. NK Devetka je dominirala u obje kategorije, ali su i ostale ekipe pokazale iznimnu kvalitetu i želju za napredovanjem. Veselimo se idućem izdanju ovog turnira i novim uzbuđenjima koje će donijeti.

171 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page